BOEKHOUDEN IN 'THE CLOUD'

Nooit meer bonnetjes kwijt, al uw gegevens staan veilig in ‘The Cloud’. Het bewaren van een fysieke boekhouding is bijna niet meer nodig!

Voorheen kon het bijhouden van de administratie een hele tijdrovende taak zijn waar maar weinig ondernemers zin in hadden, u wilt graag ondernemen en niet boekhouden. Maar nu met boekhouden in ‘The Cloud’ zijn die tijden voorbij! Het bijhouden van de administratie kan nu net zo makkelijk zijn als het maken van een foto!

Met de app op uw smartphone kunt u een foto maken van een bon waarna deze meteen zal worden geüpload in uw administratie. Direct een gescande factuur uploaden via de website of gemailde facturen doorsturen naar de administratie zullen direct worden verwerkt en kunnen door de ondernemer meteen geanalyseerd en geïnterpreteerd worden.

Ons programma geeft een duidelijk inzicht in de omzet /kosten ontwikkeling. Als alle documenten zijn geüpload, dan heeft U dagelijks een nauwkeurig inzicht in de stand van zaken, mede door de bankkoppeling, en kunt U ook snel corrigeren waar nodig. Hierbij helpen de handige overzichten en interactieve grafieken die automatisch worden aangemaakt.

YOB 24

Het boekhoudt programma is een zelflerend stuk software wat in de loop der tijd steeds beter gaat herkennen om welke omzet/kosten het gaat.

Als u opzoek bent naar een cloud om uw boekhouding te doen?